Winkelwagen

0 items€ 0,00

Monthly Archives: September 2012

 • 11-09-2012, eKoffers

  Koffer 55x40x20

  Een koffer 55x40x20 is een Handbagage koffer. Als je de lengte, de breedte en de diepte van de koffer bij elkaar optelt, kom je uit op 115. De branchevereniging voor de luchtvaart, de IATA, heeft wat betreft de afmetingen van handbagage deze regel opgesteld. Dit betekent echter niet dat deze koffer 55x40x20 door alle vliegmaatschappijen [...]


 • 11-09-2012, eKoffers

  Trolley handbagage

  Onder de ervaren reizigers zie je momenteel de opkomst van een nieuwe manier van vervoer van de Handbagage: de trolley handbagage. Een koffertje met 2 of 4 wieltjes en een uitschuifbaar handvat, zo kun je trolley handbagage het best omschrijven.
   
  Trolley handbagage is comfortabel, omdat je niet hoeft te tillen. De wieltjes doen dat werk; handvat [...]


 • 11-09-2012, eKoffers

  Trolley koffer

  Een trolley koffer is een koffer met 2 of 4 wieltjes en een handvat. In de reiswereld wordt hier veelvuldig gebruik van gemaakt, omdat het een comfortabele manier is om uw bagage te vervoeren.
   
  Trolley koffers zijn er in allerlei maten, materialen en kleuren, dus volop keus. Toch is het goed er even bij stil te [...]


 • 10-09-2012, eKoffers

  Handbagage afmeting

  Handbagage is een tas of een koffer die je mee het toestel in mag nemen tijdens je vlucht. Er zijn echter wel enkele restricties op het meenemen van handbagage. Zij moeten wat betreft gewicht, afmeting en inhoud voldoen aan regels die helaas per vliegmaatschappij verschillen. Informeer dus voor vertrek naar deze eisen om problemen te [...]


 • 10-09-2012, eKoffers

  Koffers

  Wikipedia heeft als omschrijving van een koffer de volgende definitie:
   

   
  Natuurlijk treft eKoffers deze definitie niet in twijfel, maar een kleine toelichting hierop willen wij u niet onthouden.
   
  Tegenwoordig praten we over Harde koffers, Zachte koffers, Handbagage en Lichtgewicht koffers. Maar wat houdt dat eigenlijk in en wat zijn de verschillen?
   
  Harde koffers zijn koffers die zijn gemaakt [...]


 • 07-09-2012, eKoffers

  Bagage koffer Handling bij Schiphol Amsterdam

  Bagage koffer Handling bij Schiphol is iets wat wij als reizigers niet allemaal meemaken. Maar heeft u einig idee hoe uw bagagekoffer voor uw vlucht wordt voorbereid? Schiphol staat als vliegveld bekend om zijn professionele handling en dat terwijl er dagelijks enorm veel koffers en reistassen worden verwerkt.

  In onderstaande video kunt u zien hoe [...]


6 artikel(en)