Winkelwagen

0 items€ 0,00

Senz stormparaplu

08-11-2012 door eKoffers | 0 reactie(s)

De Senz stormparaplu is ontwikkeld om u te beschermen tegen alle mogelijke weersomstandigheden door slim gebruik te maken van aerodynamica. De paraplu heeft wereldwijd vele belangrijke onderscheidingen gekregen voor dit innovatieve idee en is met recht een favoriet bij trendsetters.

 

De originele Senz stormparaplu kan windsnelheden tot maar liefst 100 km/h weerstaan. Ze zijn getest in windtunnels en ze hebben zelfs sprongen uit een vliegtuig moeiteloos doorstaan; alles om er zeker van te zijn dat een windkracht van 100 km/h daadwerkelijk kan worden gegarandeerd.

 

Het verhaal over de ontwikkeling van de Senz paraplu gaat terug naar 2004.  Bij Gerwin Hoogendoorn, een jonge student Indutrial Design Engineering sneuvelden in één week tijd 3 paraplu’s. Gefrustreerd als hij was besloot hij voor zijn examenproject de ultieme paraplu te ontwikkelen die een streep door alle ongemakken van de paraplu zou kunnen zetten.
Hij nam contact op met Europa’s grootste paraplumerken voor een stageplaats, maar men geloofde er niet in dat het bestaande ontwerp kon worden verbeterd. Toch liet Gerwin zich niet ontmoedigen en nam de ontwikkeling in eigen hand.
Hij bedacht slimme oplossingen voor diverse zwakke plekken van een paraplu en maakte zijn eerste prototype op de naaimachine van zijn oma.
Gerard en Philip, twee vrienden en klasgenoten van Gerwin, raakten door het enthousiasme van Gerwin betrokken bij de ontwikkeling en met zijn drieën bedachten ze een plan om de paraplu op de markt te brengen.

 

Hierna ging het snel. Er werd een kantoorruimte gehuurd en een eigen bedrijf opgericht, genoemd Senz (make sense/maak het verschil).
Ze brachten een nieuwe lijn paraplu’s op de markt die zich duidelijk onderscheidde van de traditionele paraplu’s, ontwikkeld voor een groep mensen die zich het beste van het beste kunnen veroorloven; de original line.
Om voor iedereen betaalbaar te zijn werd vervolgens een jonger, modern zusje (de smart line) ontwikkeld.
Sinds de introductie van de paraplu op de markt (november 2006) heeft Senz de markt stormachtig veroverd en nu al is de Senz stormparaplu een begrip.

 

Allereerst valt de Senz stormparaplu op door de vorm van het doek. Door slim gebruik te maken van de aerodynamica wijst de lange punt van uw paraplu automatisch met de wind mee. Onder dit artikel vindt u een instructiefilmpje waarin u wordt getoond hoe u uw stormparaplu het best kunt gebruiken!
Een ander belangrijk detail is de afwerking van de punten aan de paraplu. Deze zijn met kleine beschermkapjes afgedekt en daarmee is het ook een zeer veilige paraplu.
Iets anders wat wij niet onvermeld willen laten is de “no-nonsens garantie”; op de original line paraplu’s zit 2 jaar garantie en op de smart line 12 maanden.
Maar wat houdt deze no-nonsens garantie nu in?

 

Wanneer uw paraplu defecten vertoont binnen de garantietermijn, krijgt u altijd een nieuwe paraplu van ons ter vervanging. Mist u een onderdeel van uw paraplu? Ook dan zenden wij u het ontbrekende onderdeel gratis toe. Snel en simpel!

Wilt u direct naar onze prachtige collectie van de Senz Stormparaplu? Klik dan hier