Winkelwagen

0 items€ 0,00

Tijd om uw koffers in te pakken? eKoffers.nl helpt u graag op weg!

01-08-2012 door eKoffers | 0 reactie(s)

koffers en reisbagage


Welkom bij eKoffers.nl, de specialist in koffers en (reis-)bagage. Bij ons vindt u een ruime keuze aan allerlei soorten bagage. Maar welke tas of welke koffer is er nu geschikt voor uw reis? Moet u kiezen voor een harde of een zachte koffer? Wat mag u meenemen als Handbagage en welke tas is geschikt voor het veilig vervoeren van uw laptop?

eKoffers.nl helpt u graag op weg bij de keuze van uw (reis-)bagage en koffers.

 

Allereerst bieden wij bij eKoffers.nl uitsluitend reisbagage van goede kwaliteit. Neem ze gerust mee de wereld over, want elke koffer, elke tas, elk artikel wat u bij ons in het assortiment aantreft voldoet aan onze hoge eisen wat betreft bescherming en veiligheid.

Verder beperkt ons specialisme zich niet alleen tot de ruime keuze in ons assortiment, maar hebben wij ook veel expertise op het vlak van het gebruik van de verschillende soorten bagage. Ons team staat u met raad en daad bij als u vragen heeft.  Goede service krijgt u er bij eKoffers.nl gewoon bij!

 

Maar nu, u gaat op reis en neemt mee…

Gaat u regelmatig op reis? Hoe gaat u op reis, met het vliegtuig, de bus? Gaat u naar de zon, of misschien dit jaar naar de sneeuw? Gaat u de wereld rond trekken of alleen maar korte periodes weg? Bent u jong of oud, wat is uw budget?

Al deze vragen hebben invloed op uw keuze van uw bagage. Die prachtige, exclusieve koffer kan in uw geval wel eens erg onhandig zijn. Daarom willen wij u graag van wat tips voorzien.

 

Bent u iemand die vaak reist per vliegtuig, dan raden wij u de harde koffer aan. U wilt niet weten wat er met uw koffer achter de schermen gebeurt, maar onze harde koffers kunnen goed tegen een stootje. Neem een koffer met een TSA slot, zodat uw koffer niet opengebroken wordt tijdens een veiligheidscontrole.

Een zachte koffer is flexibeler (makkelijker voor in de auto) en er past over het algemeen wat meer in. Water kan echter wel invloed hebben op de inhoud van de koffer en scherpe voorwerpen kunnen de koffer makkelijker beschadigen.

Handbagage is een koffertje of tas wat u mag meenemen het vliegtuig in. Over het algemeen geldt dat de maximale afmeting lengte x breedte x diepte = 105 cm mag zijn. Raadpleeg uw vliegmaatschappij of ons nieuwsitem op de site om problemen te voorkomen.

Reistassen zijn tegenwoordig in alle vormen en maten te koop. Voordeel is o.a. dat ze voor veel doeleinden te gebruiken zijn. Verder zijn ze tegenwoordig erg licht en toch sterk en flexibel. De huidige generatie reistassen is zelfs voorzien van wieltjes waardoor u niet meer hoeft te sjouwen.

 

De laptoptrolley is een must-have voor de zakelijke reiziger. Er gaat niets boven de veiligheid en bescherming van uw waardevolle laptop of andere zakelijke apparatuur. Afhankelijk van het formaat kunt u hem eventueel ook meenemen het vliegtuig in, dat is wel zo vertrouwd.

Toch zijn er ook rugzakken en laptoptassen die een volwaardige beschermer van uw laptop zijn.

Onze aktetassen zijn uiteraard ook uitgerust met een laptopvak. Toch raden wij deze niet snel aan als reisbagage. Kijkt u gerust rond bij eKoffers.nl naar de best bij u passende oplossing.

 

Voor actieve vakanties of als handbagage is de rugzak uiteraard favoriet, zelfs niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Ze zijn bovendien erg handig omdat er veel zakken en vakken in zitten, zodat uw bagage deels gescheiden kan worden ingepakt.

Als schooltas is de rugzak veruit koploper; door de hippe kleuren en trendy prints is dit een onmisbaar item voor de schoolgaande jeugd geworden. En geef ze eens ongelijk, want ze zijn ook nog eens oersterk en bestand tegen het onvermijdelijke gooi- en smijtwerk. Ook hier zijn er exemplaren die geschikt zijn voor het vervoer van een laptop.

De ouderwetse, bruine schooltas is verleden tijd, maar toch zien wij ook nog veel schooltassen met een schouderband. Ook hier uiteraard met hippe designs en vooral geliefd bij de jonge dames onder ons.

 

Onze kinderen zijn tegenwoordig ook volwaardige kleine reizigers. Niets zo leuk als een eigen kinderkoffertje voor je kleine meid of stoere knul. Wij hebben ze in diverse uitvoeringen en kleurtjes. Het materiaal is extra bestendig tegen vlekken en ongelukjes en ze zijn lekker licht en vooral vrolijk!

 

Het is onmogelijk al onze artikelen te benoemen, maar we willen u ten slotte toch nog even wijzen op de reisaccessoires in ons assortiment. Zoals de Senz paraplu die moeiteloos een windsnelheid van 100 km/h aan kan, of onze handige digitale weegschaal die u ook kunt gebruiken als zaklamp. Of die prachtige portemonnees van “H.J. de Rooy”, die bij elke vrouw op haar verlanglijstje staat..

 

Tot slot nog even een opmerking over onze merken. Wij bieden voor elke budget een oplossing. Uiteraard vindt u bij ons de bekende merken als Samsonite, Eastpak, O’Neill enz. Maar bijvoorbeeld het merk Decent zult u wat minder vaak tegen komen, terwijl de prijs/kwaliteit van dit merk uitstekend is te noemen. Laat u dus niet alleen leiden door de bekende merken, want elk merk is – zoals wij dit in het begin al vertelden – van goede kwaliteit.

Een van de nieuwste merken in ons assortiment is Princess Traveller. Princess kent u wellicht van de huishoudelijke apparaten, maar heeft sinds kort een kofferserie uitgebracht die echt even de moeite waard is te bekijken.

We kunnen er nog uren over praten…

 

Eindelijk is het zover: Onze koffers en tassen staan te springen om de lucht in te gaan!

Is het dus tijd om uw koffers in te pakken, dan wordt uw bestelling met zorg afgehandeld door ons team en rest ons nog slechts een “bon voyage!”.