Winkelwagen

0 items€ 0,00

Trolley koffer

11-09-2012 door eKoffers | 0 reactie(s)

Een trolley koffer is een koffer met 2 of 4 wieltjes en een handvat. In de reiswereld wordt hier veelvuldig gebruik van gemaakt, omdat het een comfortabele manier is om uw bagage te vervoeren.

 

Trolley koffers zijn er in allerlei maten, materialen en kleuren, dus volop keus. Toch is het goed er even bij stil te staan waarvoor u uw trolley koffer hoofdzakelijk gaat gebruiken. Vooral wat betreft de uitvoering van de trolley koffer (zachte koffer, harde koffer, Handbagage koffer) heeft elk soort zo zijn voor- en nadelen.

 

Reist u veelvuldig naar “natte gebieden”, dan kunt u bijvoorbeeld beter voor een harde trolley koffer kiezen (waterdicht) of heeft u altijd erg veel bagage bij u dan is een zachte trolley koffer handig (kan over het algemeen meer bagage in).

 

Een trolley koffer voor uw handbagage heeft eigenlijk nauwelijks nadelen. Het is prettig niet te hoeven sjouwen met uw handbagage tijdens het soms lange verblijf op de luchthavens, uw spullen zijn veilig door de aanwezigheid van een slot en goed beschermd.

 

De trolley koffer voor kinderen is inmiddels ook in opmars. Kinderen kunnen zo hun eigen bagage verplaatsen en vader wordt zo op een leuke manier ontzien, want kinderen vinden een eigen kinderkoffer helemaal geweldig. En dat dankzij de kofferfabrikanten die handig op deze trend zijn ingesprongen. Tegenwoordig kunt je een koffer trolley voor kinderen in vrolijke kleurtjes, mooie printjes of zijn/haar favoriete stripfiguur kopen.

Trolley kofferTrolley koffers