Winkelwagen

0 items€ 0,00

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Samsonite Network 2 Laptop Backpack 15-16" Iron Grey

Samsonite Network 2 Laptop Backpack 15-16" Iron Grey

€ 62,00 - € 62,00

Samsonite Network 2 Laptop Backpack 15-16" Iron GreyLaptop rugtas uit de Network 2 serie van Samsonite. De rugtas heeft 2 ruime compartimenten waarvan een geschikt voor een 15-16" laptop en een georganiseerd voorvak. Allen volledig afsluitbaar middels een rits. De tas is zeer prettig in gebruik door zijn verstevigde en luchtdoorlatende rug, enkel handvat en verstelbare schouderriemen.Wij zijn een officiële Samsonite dealer en u kunt dus voor de volledige garantie bij ons terecht.

eKoffers.nl is de snelst groeiende online webshop voor Koffers en bagage in Nederland. Wij hebben een brede collectie van bekende merken met bovendien altijd de scherpste prijs.

U kunt altijd contact opnemen met de mensen achter eKoffers.nl. Onze mensen staan klaar om u snel en gericht te ondersteunen, daar waar nodig. U kunt ons bereiken via telefoon, per e-mail en per post.


Contactinformatie:

eKoffers.nl
Stenograaf 3
6921 EX Duiven
Telefoon (+31) (0)26 - 711 50 93


Per e-mail

ekoffers.nl reageert snel op vragen via e-mail. U kunt van ons op werkdagen binnen 24 uur een inhoudelijke reactie verwachten. U kunt uw vraag stellen via ons e-mailadres. Stel een vraag aan eKoffers.nl

Via de telefoon

U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer: (+31) (0) 26 - 711 50 93 

Mocht er onverhoopt niemand aanwezig zijn spreekt u dan een boodschap in, en wij zullen zo snel mogelijk contact met u zoeken. Of laat een e-mail voor ons achter.

 

Per post

Correspondeert u liever per post? Dat is natuurlijk mogelijk! eKoffers.nl heeft een postadres en reageert zo snel mogelijk op uw brieven. Gewoonlijk kunt u binnen vijf werkdagen een inhoudelijke reactie van ons verwachten.
 

U kunt uw brieven richten aan:

eKoffers.nl
Stenograaf 3
6921 EX Duiven