Winkelwagen

0 items€ 0,00

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Decent Multy Trolley 67 Ocean Blue/ Yellow

Decent Multy Trolley 67 Ocean Blue/ Yellow

€ 69,95 - € 59,95

Decent Multy Trolley 67 Ocean Blue/ YellowMiddenmaat trolley uit de Multy serie van Decent. Ruim hoofdcompartiment met inpakriemen en extra opbergvakjes met volledige afsluitbare rits. Met zijn 4 wielen en verstelbare trekstang zeer gemakkelijk mee te nemen. Met persoonlijk TSA slot voor zorgeloos reizen van en naar de Verenigde Staten en 2 stevige handgrepen.We zijn een officiële Decent dealer u kunt voor de volledige garantie bij ons terecht.

eKoffers.nl is de snelst groeiende online webshop voor Koffers en bagage in Nederland. Wij hebben een brede collectie van bekende merken met bovendien altijd de scherpste prijs.

U kunt altijd contact opnemen met de mensen achter eKoffers.nl. Onze mensen staan klaar om u snel en gericht te ondersteunen, daar waar nodig. U kunt ons bereiken via telefoon, per e-mail en per post.


Contactinformatie:

eKoffers.nl
Stenograaf 3
6921 EX Duiven
Telefoon (+31) (0)26 - 711 50 93


Per e-mail

ekoffers.nl reageert snel op vragen via e-mail. U kunt van ons op werkdagen binnen 24 uur een inhoudelijke reactie verwachten. U kunt uw vraag stellen via ons e-mailadres. Stel een vraag aan eKoffers.nl

Via de telefoon

U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer: (+31) (0) 26 - 711 50 93 

Mocht er onverhoopt niemand aanwezig zijn spreekt u dan een boodschap in, en wij zullen zo snel mogelijk contact met u zoeken. Of laat een e-mail voor ons achter.

 

Per post

Correspondeert u liever per post? Dat is natuurlijk mogelijk! eKoffers.nl heeft een postadres en reageert zo snel mogelijk op uw brieven. Gewoonlijk kunt u binnen vijf werkdagen een inhoudelijke reactie van ons verwachten.
 

U kunt uw brieven richten aan:

eKoffers.nl
Stenograaf 3
6921 EX Duiven