Winkelwagen

0 items€ 0,00

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Samsonite Spark Toilet Kit Rock

Samsonite Spark Toilet Kit Rock

€ 37,00 - € 37,00

Samsonite Spark Toilet Kit RockToilet Kit uit de Spark serie van Samsonite. De toilet kit is ruim en georganiseerd ingericht met volledige ritssluiting. Praktisch in gebruik door het kleine formaat met stevig handvat.We zijn een officiële Samsonite dealer, u kunt voor de volledige garantie bij ons terecht.

ZACHTE KOFFERS

Zachte koffers van kwalitatieve merken

Door de nieuwste ontwikkelingen in materialen is het huidige aanbod van zachte koffers steeds groter geworden. U heeft met een zachte koffer het voordeel van veel ruimte en bovendien een lichtgewicht koffer. Wij leveren zachte koffers van o.a. de merken Samsonite, American Tourister, Burton, Kipling, Line, Decent, Thule, Ellehammer en Eastpak.U kunt bij de zachte koffers kiezen voor: Handbagage, Lichtgewicht koffers, middel grote koffers en grote koffers. Natuurlijk kunt u ook kijken naar onze kinderkoffers.

Alle zachte koffers zijn direct uit voorraad leverbaar en worden altijd de volgende dag gratis worden bezorgd. Ook heeft u bij ons altijd een volledige fabrieksgarantie op uw koffer en ontvangt u een leuk accessoire als een extra kofferriem of kofferweegschaal. Om nog beter naar een geschikte koffer te zoeken kunt u onze filteropties hiernaast gebruiken. Maar natuurlijk kunt u ook direct onze aanbiedingen zachte koffers bekijken.


1 - 24 van 142

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van laag naar hoog sorteren

1 - 24 van 142

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van laag naar hoog sorteren