Winkelwagen

0 items€ 0,00

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Samsonite Network 2 Laptop Backpack 15-16" Iron Grey

Samsonite Network 2 Laptop Backpack 15-16" Iron Grey

€ 62,00 - € 62,00

Samsonite Network 2 Laptop Backpack 15-16" Iron GreyLaptop rugtas uit de Network 2 serie van Samsonite. De rugtas heeft 2 ruime compartimenten waarvan een geschikt voor een 15-16" laptop en een georganiseerd voorvak. Allen volledig afsluitbaar middels een rits. De tas is zeer prettig in gebruik door zijn verstevigde en luchtdoorlatende rug, enkel handvat en verstelbare schouderriemen.Wij zijn een officiële Samsonite dealer en u kunt dus voor de volledige garantie bij ons terecht.

AUNTS AND UNCLES

aunts and uncles tassen

Aunts and Uncles tassen

Aunts and Uncles is een Duits bedrijf. En zoals de naam al doet vermoeden, is het inderdaad een familiebedrijf. Vanuit Neukirschen wordt elke tas met zorg en enthousiasme ontworpen, waarna de fabricage in India geschiedt. Aunts & Uncles maakt hier uitsluitend gebruik van fabrikanten die oa. niet met kinderen werken, waar mannen en vrouwen bij elkaar mogen werken, waar ze een relevant salaris verdienen en waar niet wordt gekeken naar religie. Ook aan de kwaliteit van het leer wordt uitermate veel aandacht besteed.


Heb je een tas van Aunts and Uncles, dan kies je voor kleinschaligheid en persoonlijke aandacht en interesse. Alle Handtassen van dit merk worden met zorg afgewerkt en hebben een hoge kwaliteit. Naast de beste leersoorten worden er verschillende modieuze tassen vervaardigd. Er is altijd wel een bijzondere tas voor u in de collectie te vinden


There are no products matching the selection.