Winkelwagen

0 items€ 0,00

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Decent Multy Trolley 67 Ocean Blue/ Yellow

Decent Multy Trolley 67 Ocean Blue/ Yellow

€ 69,95 - € 59,95

Decent Multy Trolley 67 Ocean Blue/ YellowMiddenmaat trolley uit de Multy serie van Decent. Ruim hoofdcompartiment met inpakriemen en extra opbergvakjes met volledige afsluitbare rits. Met zijn 4 wielen en verstelbare trekstang zeer gemakkelijk mee te nemen. Met persoonlijk TSA slot voor zorgeloos reizen van en naar de Verenigde Staten en 2 stevige handgrepen.We zijn een officiële Decent dealer u kunt voor de volledige garantie bij ons terecht.

AUNTS AND UNCLES

aunts and uncles tassen

Aunts and Uncles tassen

Aunts and Uncles is een Duits bedrijf. En zoals de naam al doet vermoeden, is het inderdaad een familiebedrijf. Vanuit Neukirschen wordt elke tas met zorg en enthousiasme ontworpen, waarna de fabricage in India geschiedt. Aunts & Uncles maakt hier uitsluitend gebruik van fabrikanten die oa. niet met kinderen werken, waar mannen en vrouwen bij elkaar mogen werken, waar ze een relevant salaris verdienen en waar niet wordt gekeken naar religie. Ook aan de kwaliteit van het leer wordt uitermate veel aandacht besteed.


Heb je een tas van Aunts and Uncles, dan kies je voor kleinschaligheid en persoonlijke aandacht en interesse. Alle Handtassen van dit merk worden met zorg afgewerkt en hebben een hoge kwaliteit. Naast de beste leersoorten worden er verschillende modieuze tassen vervaardigd. Er is altijd wel een bijzondere tas voor u in de collectie te vinden


There are no products matching the selection.