Winkelwagen

0 items€ 0,00

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Decent Multy Trolley 67 Ocean Blue/ Yellow

Decent Multy Trolley 67 Ocean Blue/ Yellow

€ 69,95 - € 59,95

Decent Multy Trolley 67 Ocean Blue/ YellowMiddenmaat trolley uit de Multy serie van Decent. Ruim hoofdcompartiment met inpakriemen en extra opbergvakjes met volledige afsluitbare rits. Met zijn 4 wielen en verstelbare trekstang zeer gemakkelijk mee te nemen. Met persoonlijk TSA slot voor zorgeloos reizen van en naar de Verenigde Staten en 2 stevige handgrepen.We zijn een officiële Decent dealer u kunt voor de volledige garantie bij ons terecht.

CASTELIJN & BEERENS

Castelijn en Beerens lederwaren

Dit prachtige, oer Hollandse familiebedrijf is ontstaan in 1945. Inmiddels heeft de derde generatie Castelijn en Beerens de leiding, maar nog steeds met eerbied voor de ambacht van de eerste oprichters. Het leer dat wordt gebruikt voor de productie komt uit Italië, tot op de dag van vandaag worden daar de huiden met de hand geselecteerd. Alleen de beste huiden zijn goed genoeg voor de exclusieve tassen en kleine lederwaren van Castelijn en Beerens.


Omdat wij een officiële dealer zijn van dit prachtige merk heeft u altijd een volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van een product


1 - 24 van 120

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van laag naar hoog sorteren

1 - 24 van 120

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van laag naar hoog sorteren