Winkelwagen

0 items€ 0,00

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Samsonite Spark Toilet Kit Rock

Samsonite Spark Toilet Kit Rock

€ 37,00 - € 37,00

Samsonite Spark Toilet Kit RockToilet Kit uit de Spark serie van Samsonite. De toilet kit is ruim en georganiseerd ingericht met volledige ritssluiting. Praktisch in gebruik door het kleine formaat met stevig handvat.We zijn een officiële Samsonite dealer, u kunt voor de volledige garantie bij ons terecht.

DECENT

Decent koffers

Decent koffers en koffersets

De Decent koffers zijn van een Nederlands ontwerp. Hier bij eKoffers.nl mogen ze niet in ons assortiment ontbreken, want de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend! Het merk Decent voert zowel Zachte koffers, Harde koffers, Handbagage koffers en Lichtgewicht koffers. De koffers zijn van goede kwaliteit materialen gemaakt en kenmerken zich door hun robuustheid en vooral de prijs. De Decent koffers zij voor zowel de zakelijke als toeristische reiziger en er is keuze genoeg. Ze hebben vele kleuren en zijn allemaal van goede kwaliteit Het merk wordt standaard voorzien van twee jaar fabrieksgarantie en bovendien altijd voldoende keuze binnen de uitgebreide collectie Decent Koffers.

De Decent collectie bij eKoffers.nl

Wanneer u een geschikte Decent koffer, kofferset of beautycase heeft gezien en deze bij ons wilt bestellen zullen wij er voor zorgdragen dat u de volgende dag al uw Decent bestelling in huis heeft. Bovendien betaalt u voor verzending in Nederland en België geen verzendkosten.


24 product(en)

Van laag naar hoog sorteren

24 product(en)

Van laag naar hoog sorteren