Winkelwagen

0 items€ 0,00

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Samsonite Spark Toilet Kit Rock

Samsonite Spark Toilet Kit Rock

€ 37,00 - € 37,00

Samsonite Spark Toilet Kit RockToilet Kit uit de Spark serie van Samsonite. De toilet kit is ruim en georganiseerd ingericht met volledige ritssluiting. Praktisch in gebruik door het kleine formaat met stevig handvat.We zijn een officiële Samsonite dealer, u kunt voor de volledige garantie bij ons terecht.

ELLEHAMMER

Ellehammer trolleys

Ellehammer specialist in trolleys

Ellehammer is een Deens merk. De Deen Jacob Christian Hansen Ellehammer is als eerste vliegenier in 1906 in zijn zelfgebouwde vliegtuigje de lucht in gevlogen. De trolleys, koffers en tassen hebben dus uit eerbetoon de naam Ellehammer gekregen. Ellehammer stelt hoge eisen aan haar producten, deze worden dan ook tot in den treure getest, waardoor u verzekerd bent van een solide, degelijke en veilige koffer of tas.


Ellehammer collectie

U heeft altijd een volledige fabrieksgarantie bij aankoop van een Ellehammer trolley, koffer of tas. Wij hebben bovendien altijd voldoende voorraad van dit merk en wanneer u vandaag voor 21:00 uur uw bestelling plaatst gaat de verzending nog dezelfde avond weg. U betaalt voor verzending in Nederland en België geen verzendkosten.


There are no products matching the selection.