Winkelwagen

0 items€ 0,00

OILILY

Oilily tassen en koffers

Wie wordt nu niet vrolijk van de kleurrijke tassen en koffers van Oilily? Oilily werd in de jaren zestig opgezet door het echtpaar Olsthoorn-Roosen. In eerste instantie ontwierp het stel vooral vrolijke en kleurrijke kinderkleding geïnspireerd op klederdrachten uit alle werelddelen. Fantasierijke kleding met vaak bijzondere details. In de jaren tachtig kwam het merk Oilily ook met een eigen parfum-, mode- en accessoirelijn op de markt. Met winkels in Amsterdam, Londen, Madrid, Tokio en New York is het merk Oilily door de jaren heen ongekend populair gebleven en groeit de enthousiaste groep met aanhangers nog steeds.


De tassen en koffers van Oilily

Vooral bij jonge vrouwen, moeders, kleine én grote meisjes zijn de gebloemde, kleurige tassen een ware trend. Of je nu kiest voor rood, roze of blauw, Oilily is altijd en overal direct herkenbaar door de specifieke en unieke Oilily kleuren en de spannende patronen. Speelse tassen die ook nog eens functioneel en praktisch zijn. De tassen hebben veel ruimte voor al je spullen en bevatten daarnaast ook nog eens handige en goed afsluitbare vakken. Oilily tassen versterken je persoonlijkheid en laten je iedere dag weer stralen.


De Oilily collectie

In de uitgebreide Oilily collectie vind je de leukste Handtassen, weekendtassen, rugtassen en handige trolleys met natuurlijk bij iedere tas een bijpassende portemonnee. En ben je veel zakelijk onderweg? Dan is er zelfs een speciale Oilily laptoptas voor jou! Laat je verrassen door de uitgebreide collectie en kies de Oilily tas die bij jou past. Oilily, daar kun je mee voor de dag komen.


There are no products matching the selection.