Winkelwagen

0 items€ 0,00

PRINCESS

PRINCESS

Princess koffers

Wie denkt dat het merk Princess alleen huishoudelijke apparaten produceert, heeft het mis. Sinds twee jaar heeft Princess ook een eigen koffermerk onder de naam Princess Traveller. De slogan van Princess? ‘Met Princess Traveller ga je lachend de wereld rond’. Dat die slogan geen uitleg behoeft is duidelijk als je de prachtige koffers ziet.


Princess Traveller

De koffers van Princess zijn extreem sterk en dat stralen ze ook uit. Robuust en apart met op elke koffer het eigen, opvallende logo. Uniek is bijvoorbeeld de San Francisco koffer. Een koffer met een ingebouwde digitale kofferweegschaal. De uitkomst voor iedereen die vaak het luchtruim verkiest.


Materialen

De Princess koffers worden gemaakt van onder andere het extreem sterke Polycarbonaat. Een groot voordeel van dit materiaal is dat het onbreekbaar is en superlicht. Als u een koffer zoekt met een nóg luxere uitstraling, kiest u dan voor 100% Polycarbonaat met diamond skin. Het voordeel van dit sterke materiaal is, dat beschadigingen aan uw koffer tot een minimum worden beperkt.


Natuurlijk is er ook een zogenaamde ‘zachte’ lijn koffers. Superlichte koffers die zeker zo sterk zijn als de Polycarbonaat versie. Het voordeel van deze Polyester-Nylon koffers is dat deze koffers uit uniek veerstaal bestaan dat heel buigzaam is. Ook nog eens heel gemakkelijk op te bergen dus!


Collectie

De collectie van Princess Traveller bestaat, naast de reiskoffers, uit reistassen, Laptoptrolleys en Reisaccessoires. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stoere tablet case in dezelfde uitvoering als uw koffer? Natuurlijk is er ook rekening gehouden met een opbergvak voor uw reisdocumenten.


There are no products matching the selection.