Winkelwagen

0 items€ 0,00

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Samsonite Network 2 Laptop Backpack 15-16" Iron Grey

Samsonite Network 2 Laptop Backpack 15-16" Iron Grey

€ 62,00 - € 62,00

Samsonite Network 2 Laptop Backpack 15-16" Iron GreyLaptop rugtas uit de Network 2 serie van Samsonite. De rugtas heeft 2 ruime compartimenten waarvan een geschikt voor een 15-16" laptop en een georganiseerd voorvak. Allen volledig afsluitbaar middels een rits. De tas is zeer prettig in gebruik door zijn verstevigde en luchtdoorlatende rug, enkel handvat en verstelbare schouderriemen.Wij zijn een officiële Samsonite dealer en u kunt dus voor de volledige garantie bij ons terecht.

RIMOWA

Rimowa koffers

Rimowa

In 1898 startte het bedrijf Rimowa in Keulen onder de naam ‘Paul Kofferfabriek Morszeck’. Inmiddels is Rimowa internationaal bekend door zijn ‘ribbel koffers'. Aluminium, handgemaakte Lichtgewicht koffers van hoogwaardige materialen. De eerste koffer van aluminium kwam al in 1937 op de markt. Dertien jaar later volgt de vliegtuigaluminium koffer met de herkenbare ribbelstructuur. Als u veel met het met het vliegtuig reist, zult u de voordelen van deze lichtgewicht koffers zeer kunnen waarderen. Maar Rimowa ontwikkelt door. In 1976 komt de eerste waterdichte koffer op de markt. Een echte ‘musthave’ voor fotografen en filmfanaten. Deze koffers zijn bestand tegen water, extreme hitte en temperaturen ver onder het vriespunt. Rimowa blijft ook nu voortdurend innoveren en staat daardoor wereldwijd aan de top als het gaat om aluminium koffers.


De Rimowa collectie

Rimowa heeft een zeer uitgebreide collectie koffers, business trolleys en beautycases allemaal gemaakt van glanzend aluminium en in de herkenbare ribbelstructuur. De koffers zijn voorzien van een cijferslot en bestand tegen hitte en vrieskou. Op alle reisbagage van Rimowa zit vijf jaar garantie.


19 product(en)

Van laag naar hoog sorteren

19 product(en)

Van laag naar hoog sorteren