Winkelwagen

0 items€ 0,00

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Samsonite Network 2 Laptop Bag 13-14.1" Ionic Red

Samsonite Network 2 Laptop Bag 13-14.1" Ionic Red

€ 44,00 - € 44,00

Samsonite Network 2 Laptop Bag 13-14.1" Ionic RedLaptoptas uit de Network 2 serie van Samsonite. De tas heeft een aanpasbaar laptopvak geschikt voor een 13-14.1" laptop. Voorop zit een extra georganiseerd met fleece gevoerd vakje voor uw overige spullen. Beide vakken sluiten middels een rits. Zeer gemakkelijk mee te nemen met dubbele soft touch handgrepen en een verstelbare schouderriem.Wij zijn een officiële Samsonite dealer en u kunt dus voor de volledige garantie bij ons terecht.

SAXOLINE

SAXOLINE

Saxoline koffers mooi en trendy

Natuurlijk hebben wij ook het bekende en trendy Saxoline merk met mooie en vrolijke koffers in de collectie. Brington Industries is gespecialiseerd in het op de markt brengen van koffers met een knipoog. Het merk Saxoline is één van hun merken.


Bij eKoffers.nl vindt u twee series van het merk Saxoline en zoals u zult zien, gaat een koffer van Saxoline je niet ongemerkt voorbij. Het zijn kleine kunstwerkjes op wielen, trendy en met een opmerkelijke kwaliteit. Dit soort koffers zijn er alleen voor de waaghalzen onder ons; je houdt ervan of je houdt er niet van.


There are no products matching the selection.