Winkelwagen

0 items€ 0,00

TITAN

TITAN koffers en trolleys

‘Designed for Tomorrow’ dat is de slogan van het Duitse merk TITAN. Een merk dat staat als een huis en dat is te zien aan de uitgebreide collectie koffers en trolleys. Functioneel, modieus en trendbewust; deze koffers zijn een lust voor het oog en zeer geschikt voor ervaren reizigers.


Kwaliteit en vakmanschap

De Harde koffers van TITAN zijn gemaakt uit 100% polycarbonaat. Deze koffers kunnen dus tegen een stootje. Koffers van TITAN zijn supersterk en gaan ook nog eens heel lang mee. Om dat te bewijzen geeft TITAN vijf jaar garantie op de hardschalige collectie! Wist u dat TITAN koffers gemaakt zijn van hetzelfde materiaal als kogelbestendig glas?


Gemak dient de mens

Een bijkomend voordeel van de TITAN koffers en trolleys is dat een groot deel van de collectie leverbaar is met vier zwenkwieltjes. Hierdoor wordt verplaatsen nog makkelijker en tillen overbodig. Daarnaast zijn TITAN koffers leverbaar in modieuze kleuren. Of u nu fan bent van felroze, knalgroen of hemelsblauw, bij TITAN is het mogelijk. Uiteraard kunt u ook kiezen uit de basic tinten zoals zwart en antraciet grijs


De soepele collectie van TITAN

Naast de hardschalige collectie, is er natuurlijk ook een collectie koffers gemaakt van polyester. Het voordeel van dit materiaal is, dat het erg licht is. Er zijn maar liefst vier series in de polyester versie bestaande uit grote reistassen tot handige toilettassen. Als u kiest voor stijl, dan is deze TITAN serie voor u zeer geschikt. Op de soepele serie geeft TITAN een garantie van maar liefst drie jaar.


15 product(en)

Van laag naar hoog sorteren

15 product(en)

Van laag naar hoog sorteren