Winkelwagen

0 items€ 0,00

TONY PEROTTI

De met stijl vervaardigde collectie van Tony Perotti kun je bij eKoffers.nl in de collectie vergelijken. Wij hebben een mooie collectie met altijd een leuke Tony Perotti Portemonnee maar ook Portefeuilles , Aktetassen, Business trolleys en nog meer kwalitatief Klein Lederwaren van dit uitstekende Italiaanse merk. Wanneer u vandaag nog voor 23:00 uur uw bestelling plaatst zal deze de volgende dag al worden thuisbezorgd. Bovendien geen verzendkosten en natuurlijk een volldige fabrieksgarantie.


There are no products matching the selection.

Tony Perotti

De Italiaanse ontwerper Tony Perotti begon het familiebedrijf 39 jaar geleden, zijn doel was om zijn ervaringen als ambachtsman en luxe reiziger over te brengen op zijn klanten. Vanaf het begin onderscheidt hij zich door het uitzonderlijke karakter en functionaliteit in elk product. Elk item, met de hoogste standaard van vakmanschap en superioriteit, onderzoekt hij persoonlijk voordat het zijn fabriek verlaat.


Ecologisch verantwoord

Door zijn respect voor het milieu en zijn betrokkenheid bij de lokale gemeenschap in de kleine regio's van Italië, is hij op zoek gegaan naar een ecologische verantwoorde manier van looien. Zo kwam hij in contact met De Vera Pelle-looierijen, die bekend staan om hun echte Italiaanse plantaardig/gelooid leder methoden. Een zeer gewaardeerde looierij die gebruik maakt van vaardigheden en methoden doorgegeven van generatie op generatie met behoud van natuurlijke schoonheid van leer zonder nadelige gevolgen voor moeder aarde. Tijdens het looien proces, wordt het onbehandelde leer gedraaid in grote houten vaten, waar het is verzacht en verrijkt met natuurlijke behandelingen van plantenextracten en olijfolie. Het plantaardig looien heeft zijn oorsprong in de renaissance en is gedocumenteerd in de ´Arts and Trades Corporation.


Aktetassen, Portemonnees, Business trolleys en Laptoptassen met een uitzonderlijk karakter

Veel van de ontwikkeling van de producten is het resultaat van inspiratie, persoonlijke ervaringen en modetrends. Met behulp van de eeuwenoude traditie en vakmanschap die tevens bijdragen tot het behoud van het milieu is Tony Perotti en de rest van de familie Perotti trots op het familiebedrijf. Door te anticiperen op de aanvragen en de behoeften van de klant te analyseren combineert hij functionaliteit en stijl wat tot uiting komt in de vele soorten bagage waaronder; koffers, portemonnees, aktetassen, portefeuilles, attaché koffer,, laptoptas en alle overige accessoires. Producten met een combinatie van functioneel en stijlvol.


We welcome you to the Perotti family.