Winkelwagen

0 items€ 0,00

TRAVELITE

TRAVELITE

Het kwalitatieve Duitse merk Travelite staat bekend om zijn kwalitatieve koffers en bautycases. Een mooie collectie met altijd nieuwe modellen en vaak ook leuke aanbiedingen voor een Travelite koffer. De goede fabrieksgarantie van dit topmerk is eigenlijk overbodig door zijn sterke eigenschappen. Bekijk de verschillende producten hieronder en wanneer u vandag uw bestelling voor 23:00 uur plaatst zal u deze de volgende dag al thuisbezorgd krijgen. Natuurlijk in heel Nederland en Belgie betaalt u geen verzendkosten.


9 product(en)

Van laag naar hoog sorteren

9 product(en)

Van laag naar hoog sorteren

Travelite

Het familiebedrijf Travelite, met nu de derde generatie, werd opgericht in 1949 door Anna en Gerhard Winkler, Gerhard Winkler & Co die later uitgroeide tot het hedendaagse overbekende merk “Travelite”. Eind 1960 traden Gisela Nannen en haar echtgenoot Christian Nannen toe tot het bedrijf. In 1999 trad Jan-Oliver Nannen, alweer de derde familie generatie toe. In 2006 is de heer Alfred Gruber, de travelite Sales Director, toegetreden als partner. Gebaseerd op de ontwikkeling van producten, betrokkenheid, innovatieve flexibiliteit en een ongeëvenaarde focus op de klantbehoefte groeide travelite snel.


Lichtgewicht

Travelite producten zijn ontworpen en ontwikkeld in Duitsland met een typische Duitse focus op het proces, de kwaliteit en de ontwikkeling. Gespecialiseerd in licht, functioneel en duurzame bagage, gerespecteerd voor hun hoge kwaliteit en een hoge mate van innovatieve functionaliteit. De producten waaronder de Travelite koffer maar ook reistassen worden vervaardigd met behulp van de nieuwste materialen en productie-technologie. Alle stappen worden voortdurend gecontroleerd ter bescherming van de normen en kwaliteit van de grondstof en vakmanschap .


Travelite Koffer of Trolley

Innovatief, modern en kwalitatief hoogwaardig daar staat de naam Travelite voor. Een ruim assortiment aan weekendtassen, harde en Zachte koffers, Travelite trolley, Kinderkoffers, Handbagage en nog vele andere producten, vervaardigd van hoogwaardige materialen in diverse modieuze kleuren.