Winkelwagen

0 items€ 0,00

TUMI

Tumi Koffers

Bent u voor uw werk veel op reis of heeft u om andere redenen een goede koffer of tas nodig? Bent u veeleisend als het gaat om kwaliteit en luxe? Dan is het internationale merk Tumi een absolute aanrader voor u. Met Tumi kiest u voor kwaliteit en reist u in stijl. Dit koffermerk bestaat al meer dan 30 jaar en wordt in één adem genoemd met andere grote merken.


Stijlvol

De koffers- en reistassen van Tumi trekken wereldwijd veeleisende klanten aan. Klanten die ervoor kiezen om hun stijl en succes te benadrukken. Daarnaast kiest u met dit innovatieve merk voor topdesign, een zeer goede functionaliteit en last but not least een prachtige en bijzonder stijlvolle en herkenbare look.


Collectie koffers en tassen

Naast de zeer uitgebreide collectie koffers, reistassen en trolleys, beschikt Tumi ook over een ruim assortiment backpack tassen, business- en Laptoptassen, Handtassen en portefeuilles voor dames en voor heren. Natuurlijk rekening houdend met uw persoonlijke smaak. Want of u nu kiest voor klassiek of modern, voor elke klant heeft Tumi een passende tas of koffer in de collectie. Alle producten zijn gemaakt van duurzame lederen of synthetische materialen en zijn beschikbaar in diverse modieuze kleuren.


Tumi Tracer Systeem

Op ieder Tumi product vindt u een metalen plaatje waarop een uniek nummer aangebracht kan worden. Met dit 20-cijferige nummer wordt uw aankoop gratis geregistreerd en gekoppeld aan uw persoonsgegevens. Vernieuwend en zeer succesvol. Op deze manier kan een zoekgeraakte tas eenvoudig worden teruggeven aan de rechtmatige eigenaar.


Bent u nieuwsgierig geworden naar onze prachtige collectie? Kijk dan snel op de site en verbaas u over de vele mogelijkheden!


1 - 24 van 38

  1. 1
  2. 2

Van laag naar hoog sorteren

1 - 24 van 38

  1. 1
  2. 2

Van laag naar hoog sorteren