Winkelwagen

0 items€ 0,00

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Samsonite Network 2 Laptop Bag 13-14.1" Ionic Red

Samsonite Network 2 Laptop Bag 13-14.1" Ionic Red

€ 44,00 - € 44,00

Samsonite Network 2 Laptop Bag 13-14.1" Ionic RedLaptoptas uit de Network 2 serie van Samsonite. De tas heeft een aanpasbaar laptopvak geschikt voor een 13-14.1" laptop. Voorop zit een extra georganiseerd met fleece gevoerd vakje voor uw overige spullen. Beide vakken sluiten middels een rits. Zeer gemakkelijk mee te nemen met dubbele soft touch handgrepen en een verstelbare schouderriem.Wij zijn een officiële Samsonite dealer en u kunt dus voor de volledige garantie bij ons terecht.

BOODSCHAPPENTROLLEYS

De Boodschappentrolleys zijn weer helemaal in

De boodschappentrolleys veroveren langzaam weer een plekje in het straatbeeld en zijn dus weer helemaal terug van weggeweest. De boodschappentrolley is handig, hip en heeft bijzondere modellen die weer helemaal in de huidige tijdsgeest passen. Er zijn tegenwoordig dan ook erg vlot uitgevoerde boodschappentrolleys te koop in allerlei kleuren en dessins. Zo ook de boodschappentrolleys bij eKoffers.nl. Met een inhoud variërend tussen de 30 en 55 liter, voorzien van rits of trekkoord en al dan niet voorzien van een extra (afsluitbaar) vak. De grootte van de wieltjes is aangepast aan het gewicht dat de trolley maximaal kan vervoeren. Wij hebben boodschappentrolleys van o.a. Epic, Playmarket, Puccini en Urbanista.


U kunt bij ons een leuke boodschappentrolley bestellen en wij bezorgen die voor u al de volgende dag zonder verdere bezorgkosten. Bovendien geven wij natuurlijk een volledige fabrieksgarantie op onze Boodschappentrolleys.


18 product(en)

Van laag naar hoog sorteren

18 product(en)

Van laag naar hoog sorteren