Winkelwagen

0 items€ 0,00

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Samsonite Network 2 Laptop Backpack 15-16" Iron Grey

Samsonite Network 2 Laptop Backpack 15-16" Iron Grey

€ 62,00 - € 62,00

Samsonite Network 2 Laptop Backpack 15-16" Iron GreyLaptop rugtas uit de Network 2 serie van Samsonite. De rugtas heeft 2 ruime compartimenten waarvan een geschikt voor een 15-16" laptop en een georganiseerd voorvak. Allen volledig afsluitbaar middels een rits. De tas is zeer prettig in gebruik door zijn verstevigde en luchtdoorlatende rug, enkel handvat en verstelbare schouderriemen.Wij zijn een officiële Samsonite dealer en u kunt dus voor de volledige garantie bij ons terecht.

BOODSCHAPPENTROLLEYS

De Boodschappentrolleys zijn weer helemaal in

De boodschappentrolleys veroveren langzaam weer een plekje in het straatbeeld en zijn dus weer helemaal terug van weggeweest. De boodschappentrolley is handig, hip en heeft bijzondere modellen die weer helemaal in de huidige tijdsgeest passen. Er zijn tegenwoordig dan ook erg vlot uitgevoerde boodschappentrolleys te koop in allerlei kleuren en dessins. Zo ook de boodschappentrolleys bij eKoffers.nl. Met een inhoud variërend tussen de 30 en 55 liter, voorzien van rits of trekkoord en al dan niet voorzien van een extra (afsluitbaar) vak. De grootte van de wieltjes is aangepast aan het gewicht dat de trolley maximaal kan vervoeren. Wij hebben boodschappentrolleys van o.a. Epic, Playmarket, Puccini en Urbanista.


U kunt bij ons een leuke boodschappentrolley bestellen en wij bezorgen die voor u al de volgende dag zonder verdere bezorgkosten. Bovendien geven wij natuurlijk een volledige fabrieksgarantie op onze Boodschappentrolleys.


18 product(en)

Van laag naar hoog sorteren

18 product(en)

Van laag naar hoog sorteren