Winkelwagen

0 items€ 0,00

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Pick Pack Fun Kinder Toilettas Monster Pattern Black

Pick Pack Fun Kinder Toilettas Monster Pattern Black

€ 16,95 - € 16,95

Pick Pack Fun Kinder Toilettas Monster Pattern BlackKinder toilettas van Pick & Pack. De toilettas heeft en opbergvakjes en sluit volledig middels een rits. Voorop zit een extra vakje. Gemaakt van waterafstotend materiaal waardoor zeer praktisch in gebruik.We zijn een officiële Pick Pack dealer en u kunt dus voor de volledige garantie bij ons terecht.

KOFFERHOEZEN

Kofferhoezen vernieuwen en beschermen uw koffer

Misschien heeft u er nog nooit van gehoord, maar kofferhoezen zijn een ideale oplossing om uw oude of beschadigde koffer een nieuwe en opvallende nieuwe look te geven. De kofferhoes zelf is gemaakt van een rekbare, stevige stof die u om uw koffer kunt spannen. De hoes heeft uitsparingen voor de wielen en het handvat. De kofferhoezen zijn alleen geschikt voor Harde koffers en wij hebben zowel kofferhoezen van SuitSuit als van Samsonite.


Wanneer u een leuke kofferhoes bij ons heeft gevonden bezorgen wij al de volgende werkdag en bovendien betaalt u bij ons geen verzendkosten. Ook heeft u natuurlijk altijd volledige garantie op uw merk kofferhoes.


There are no products matching the selection.