Winkelwagen

0 items€ 0,00

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Decent Multy Trolley 67 Ocean Blue/ Yellow

Decent Multy Trolley 67 Ocean Blue/ Yellow

€ 69,95 - € 59,95

Decent Multy Trolley 67 Ocean Blue/ YellowMiddenmaat trolley uit de Multy serie van Decent. Ruim hoofdcompartiment met inpakriemen en extra opbergvakjes met volledige afsluitbare rits. Met zijn 4 wielen en verstelbare trekstang zeer gemakkelijk mee te nemen. Met persoonlijk TSA slot voor zorgeloos reizen van en naar de Verenigde Staten en 2 stevige handgrepen.We zijn een officiële Decent dealer u kunt voor de volledige garantie bij ons terecht.

KOFFERLABELS

Kofferlabels met of zonder track en trace

De kofferlabels van Samsonite zijn sterk, maar vooral leuk. Zo leuk dat we ze zelfs al gespot hebben aan Sporttassen en Boodschappentrolleys! Van een heel ander kaliber zijn de kofferlabels van Trace Me. Via uw account in een wereldwijd eigendomsregister is uw bagage waar dan ook te traceren. Via scanapparatuur op de luchthavens kan uw account worden ingelezen en wordt u per sms ingelicht over de locatie waar uw koffer zich op dat moment bevindt. Een groot voordeel is ook dat uw persoonlijke gegevens niet op de labels zichtbaar zijn.


U kunt bij ons uw kofferlabels bestellen en wij zorgen dat u deze de volgende dag al in huis heeft. Dit doen wij in zowel Nederland als Belgie en u betaalt bij ons geen verzendkosten. Bovendien heeft u altijd ook een volledige garantie op uw kofferlabel.


2 product(en)

Van laag naar hoog sorteren

2 product(en)

Van laag naar hoog sorteren