Winkelwagen

0 items€ 0,00

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Samsonite Spark Duffle Wheels 64 Rock

Samsonite Spark Duffle Wheels 64 Rock

€ 149,00 - € 149,00

Samsonite Spark Duffle Wheels 64 RockKleine maat reistas uit de Spark serie van Samsonite. Ruime reistas voorzien van inpakriemen en sluitend middels een rits inclusief TSA hangslot. Voorop zit een extra ritsvak zodat u uw belangrijkste spullen altijd bij de hand heeft. Prettig in gebruik met verstelbare trekstang, stevige handgreep, dubbele schouderriemen en 2 wielen. We zijn een officiële Samsonite dealer, u kunt voor de volledige garantie bij ons terecht.

KOFFERRIEMEN

Kofferriemen voor veiligheid van uw bagage

Kofferriemen zijn er om uw koffer te verstevigen en te beschermen. Wij geven de voorkeur aan kofferriemen met het zogenaamde Sure-shut sluitsysteem. Dit voorkomt het openspringen van de kofferriem. Heeft uw koffer geen TSA slot? Dan raden wij u de kofferriem met TSA slot aan. Hiermee heeft u het voordeel voor als u bijvoorbeeld naar Amerika reist de douane de koffer kan openen zonder dat deze verder wordt beschadigd. U kunt overigens meer lezen over de voordelen van een kofferriem met TSA slot op onze blog. De felle kleuren van de kofferriemen zijn eenvoudig voor de herkenbaarheid van uw koffer.


U kunt een kofferriem bij ons bestellen en wij zorgen voor een sneller levering de volgende werkdag. Bovendien betaalt u bij ons geen verzendkosten.


1 product(en)

Van laag naar hoog sorteren

1 product(en)

Van laag naar hoog sorteren