Winkelwagen

0 items€ 0,00

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Decent Multy Trolley 67 Ocean Blue/ Yellow

Decent Multy Trolley 67 Ocean Blue/ Yellow

€ 69,95 - € 59,95

Decent Multy Trolley 67 Ocean Blue/ YellowMiddenmaat trolley uit de Multy serie van Decent. Ruim hoofdcompartiment met inpakriemen en extra opbergvakjes met volledige afsluitbare rits. Met zijn 4 wielen en verstelbare trekstang zeer gemakkelijk mee te nemen. Met persoonlijk TSA slot voor zorgeloos reizen van en naar de Verenigde Staten en 2 stevige handgrepen.We zijn een officiële Decent dealer u kunt voor de volledige garantie bij ons terecht.

KOFFERRIEMEN

Kofferriemen voor veiligheid van uw bagage

Kofferriemen zijn er om uw koffer te verstevigen en te beschermen. Wij geven de voorkeur aan kofferriemen met het zogenaamde Sure-shut sluitsysteem. Dit voorkomt het openspringen van de kofferriem. Heeft uw koffer geen TSA slot? Dan raden wij u de kofferriem met TSA slot aan. Hiermee heeft u het voordeel voor als u bijvoorbeeld naar Amerika reist de douane de koffer kan openen zonder dat deze verder wordt beschadigd. U kunt overigens meer lezen over de voordelen van een kofferriem met TSA slot op onze blog. De felle kleuren van de kofferriemen zijn eenvoudig voor de herkenbaarheid van uw koffer.


U kunt een kofferriem bij ons bestellen en wij zorgen voor een sneller levering de volgende werkdag. Bovendien betaalt u bij ons geen verzendkosten.


1 product(en)

Van laag naar hoog sorteren

1 product(en)

Van laag naar hoog sorteren