Winkelwagen

0 items€ 0,00

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Samsonite Network 2 Laptop Bag 13-14.1" Ionic Red

Samsonite Network 2 Laptop Bag 13-14.1" Ionic Red

€ 44,00 - € 44,00

Samsonite Network 2 Laptop Bag 13-14.1" Ionic RedLaptoptas uit de Network 2 serie van Samsonite. De tas heeft een aanpasbaar laptopvak geschikt voor een 13-14.1" laptop. Voorop zit een extra georganiseerd met fleece gevoerd vakje voor uw overige spullen. Beide vakken sluiten middels een rits. Zeer gemakkelijk mee te nemen met dubbele soft touch handgrepen en een verstelbare schouderriem.Wij zijn een officiële Samsonite dealer en u kunt dus voor de volledige garantie bij ons terecht.

KOFFERRIEMEN

Kofferriemen voor veiligheid van uw bagage

Kofferriemen zijn er om uw koffer te verstevigen en te beschermen. Wij geven de voorkeur aan kofferriemen met het zogenaamde Sure-shut sluitsysteem. Dit voorkomt het openspringen van de kofferriem. Heeft uw koffer geen TSA slot? Dan raden wij u de kofferriem met TSA slot aan. Hiermee heeft u het voordeel voor als u bijvoorbeeld naar Amerika reist de douane de koffer kan openen zonder dat deze verder wordt beschadigd. U kunt overigens meer lezen over de voordelen van een kofferriem met TSA slot op onze blog. De felle kleuren van de kofferriemen zijn eenvoudig voor de herkenbaarheid van uw koffer.


U kunt een kofferriem bij ons bestellen en wij zorgen voor een sneller levering de volgende werkdag. Bovendien betaalt u bij ons geen verzendkosten.


1 product(en)

Van laag naar hoog sorteren

1 product(en)

Van laag naar hoog sorteren