Winkelwagen

0 items€ 0,00

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Samsonite Network 2 Laptop Backpack 15-16" Iron Grey

Samsonite Network 2 Laptop Backpack 15-16" Iron Grey

€ 62,00 - € 62,00

Samsonite Network 2 Laptop Backpack 15-16" Iron GreyLaptop rugtas uit de Network 2 serie van Samsonite. De rugtas heeft 2 ruime compartimenten waarvan een geschikt voor een 15-16" laptop en een georganiseerd voorvak. Allen volledig afsluitbaar middels een rits. De tas is zeer prettig in gebruik door zijn verstevigde en luchtdoorlatende rug, enkel handvat en verstelbare schouderriemen.Wij zijn een officiële Samsonite dealer en u kunt dus voor de volledige garantie bij ons terecht.

KOFFERSLOTEN

Koffersloten beveiligen uw koffer of reistas tijdens uw reis

eKoffers.nl verkoopt koffersloten van Samsonite, Line, Delsey en Victorinox. We hebben cijfersloten, Kabelsloten en natuurlijk TSA cijfersloten in de collectie. Hierbij zijn de moderne TSA sloten tegenwoordig wel een pre maar wat houdt een TSA slot eigenlijk in? TSA staat voor Transportation Security Administration. Wellicht is het u wel eens overkomen dat u uw koffer met gebroken slot op de bagageband terug vond, omdat de veiligheidsdienst op de betreffende luchthaven uw koffer om bepaalde redenen wilde controleren. Nog steeds komen die situaties voor, zelfs ondanks de scans, maar met een TSA slot bent u van dit probleem af. Met een speciale sleutel kan de veiligheidsinspectie uw koffer openen zonder dat zij uw code kennen en krijgt u uw koffer dus onbeschadigd terug.


Veel koffers hebben tegenwoordig een ingebouwd slot maar indien uw koffer hier niet mee is uitgerust kunt u gerust een kofferslot uit onze collectie koffersloten bestellen. Wij bezorgen uw kofferslot de volgende dag dus u kunt met een gerust hart op reis en bovendien bezorgen wij gratis in Nederland en België.


15 product(en)

Van laag naar hoog sorteren

15 product(en)

Van laag naar hoog sorteren