Winkelwagen

0 items€ 0,00

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Samsonite Network 2 Laptop Backpack 15-16" Iron Grey

Samsonite Network 2 Laptop Backpack 15-16" Iron Grey

€ 62,00 - € 62,00

Samsonite Network 2 Laptop Backpack 15-16" Iron GreyLaptop rugtas uit de Network 2 serie van Samsonite. De rugtas heeft 2 ruime compartimenten waarvan een geschikt voor een 15-16" laptop en een georganiseerd voorvak. Allen volledig afsluitbaar middels een rits. De tas is zeer prettig in gebruik door zijn verstevigde en luchtdoorlatende rug, enkel handvat en verstelbare schouderriemen.Wij zijn een officiële Samsonite dealer en u kunt dus voor de volledige garantie bij ons terecht.

OVERIGE REISACCESSOIRES

Overige Reisaccessoires voor een onbezorgde vakantie

De overige reisaccessoires die u bij ons in de collectie reisaccessoires kunt vinden zijn de moeite waard om eens rustig te bekijken. Omdat u op reis altijd wel een handig artikel in onze collectie zult vinden ook al is het van een hoofdkussen voor een comfortabele reis tot een speciale adapter voor het land van bestemming u vindt het bij ons in de collectie overige reisaccessoires met meer dan 50 handige artikelen.


Wanneer u uw overige reisaccessoires bij ons online koopt bezorgen wij de volgende dag en bovendien zonder kosten voor bezorging.


14 product(en)

Van laag naar hoog sorteren

14 product(en)

Van laag naar hoog sorteren