Winkelwagen

0 items€ 0,00

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Samsonite Network 2 Laptop Bag 13-14.1" Ionic Red

Samsonite Network 2 Laptop Bag 13-14.1" Ionic Red

€ 44,00 - € 44,00

Samsonite Network 2 Laptop Bag 13-14.1" Ionic RedLaptoptas uit de Network 2 serie van Samsonite. De tas heeft een aanpasbaar laptopvak geschikt voor een 13-14.1" laptop. Voorop zit een extra georganiseerd met fleece gevoerd vakje voor uw overige spullen. Beide vakken sluiten middels een rits. Zeer gemakkelijk mee te nemen met dubbele soft touch handgrepen en een verstelbare schouderriem.Wij zijn een officiële Samsonite dealer en u kunt dus voor de volledige garantie bij ons terecht.

OVERIGE REISACCESSOIRES

Overige Reisaccessoires voor een onbezorgde vakantie

De overige reisaccessoires die u bij ons in de collectie reisaccessoires kunt vinden zijn de moeite waard om eens rustig te bekijken. Omdat u op reis altijd wel een handig artikel in onze collectie zult vinden ook al is het van een hoofdkussen voor een comfortabele reis tot een speciale adapter voor het land van bestemming u vindt het bij ons in de collectie overige reisaccessoires met meer dan 50 handige artikelen.


Wanneer u uw overige reisaccessoires bij ons online koopt bezorgen wij de volgende dag en bovendien zonder kosten voor bezorging.


14 product(en)

Van laag naar hoog sorteren

14 product(en)

Van laag naar hoog sorteren