Winkelwagen

0 items€ 0,00

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Samsonite Spark Duffle Wheels 64 Rock

Samsonite Spark Duffle Wheels 64 Rock

€ 149,00 - € 149,00

Samsonite Spark Duffle Wheels 64 RockKleine maat reistas uit de Spark serie van Samsonite. Ruime reistas voorzien van inpakriemen en sluitend middels een rits inclusief TSA hangslot. Voorop zit een extra ritsvak zodat u uw belangrijkste spullen altijd bij de hand heeft. Prettig in gebruik met verstelbare trekstang, stevige handgreep, dubbele schouderriemen en 2 wielen. We zijn een officiële Samsonite dealer, u kunt voor de volledige garantie bij ons terecht.

OVERIGE REISACCESSOIRES

Overige Reisaccessoires voor een onbezorgde vakantie

De overige reisaccessoires die u bij ons in de collectie reisaccessoires kunt vinden zijn de moeite waard om eens rustig te bekijken. Omdat u op reis altijd wel een handig artikel in onze collectie zult vinden ook al is het van een hoofdkussen voor een comfortabele reis tot een speciale adapter voor het land van bestemming u vindt het bij ons in de collectie overige reisaccessoires met meer dan 50 handige artikelen.


Wanneer u uw overige reisaccessoires bij ons online koopt bezorgen wij de volgende dag en bovendien zonder kosten voor bezorging.


14 product(en)

Van laag naar hoog sorteren

14 product(en)

Van laag naar hoog sorteren