Winkelwagen

0 items€ 0,00

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Samsonite Network 2 Laptop Bag 13-14.1" Ionic Red

Samsonite Network 2 Laptop Bag 13-14.1" Ionic Red

€ 44,00 - € 44,00

Samsonite Network 2 Laptop Bag 13-14.1" Ionic RedLaptoptas uit de Network 2 serie van Samsonite. De tas heeft een aanpasbaar laptopvak geschikt voor een 13-14.1" laptop. Voorop zit een extra georganiseerd met fleece gevoerd vakje voor uw overige spullen. Beide vakken sluiten middels een rits. Zeer gemakkelijk mee te nemen met dubbele soft touch handgrepen en een verstelbare schouderriem.Wij zijn een officiële Samsonite dealer en u kunt dus voor de volledige garantie bij ons terecht.

CABIN BAGS

Cabin bags Handbagage reistassen

Cabin bags zijn ideale handbagage reistassen die u als handbagage mag meenemen op uw reis naar verre bestemmingen. De Cabin bag is uitermate geschikt om kleinere reisartiken in mee te nemen die u tijdens de trip direct bij de hand kunt houden. Bovendien voldoen de cabin bags aan de IATA norm van vliegmaatschappijen die de norm voor de maximale afmetingen van cabin bags op 56 x 45 x 25 cm hebben vastgesteld. U kunt hieronder onze collectie van verschillende mooie en vooral praktische cabin bags bekijken en aan de linkerzijde eventuele gewenste prijs, kleur of merk en model wijzigen


Onze Cabin Bags kunt u vandaag nog tot 21:00 uur bestellen en wij bezorgen de volgende werkdag zonder extra bezorgkosten.


There are no products matching the selection.