Winkelwagen

0 items€ 0,00

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Samsonite Spark Toilet Kit Rock

Samsonite Spark Toilet Kit Rock

€ 37,00 - € 37,00

Samsonite Spark Toilet Kit RockToilet Kit uit de Spark serie van Samsonite. De toilet kit is ruim en georganiseerd ingericht met volledige ritssluiting. Praktisch in gebruik door het kleine formaat met stevig handvat.We zijn een officiële Samsonite dealer, u kunt voor de volledige garantie bij ons terecht.

CASUAL RUGZAKKEN

Casual rugzakken voor hem en haar

Zoals de titel al verklaart, zijn de casual rugzakken van eKoffers.nl echt overal voor te gebruiken. Ze hebben over het algemeen wat meer vakken en zakken, wat ook erg makkelijk is wanneer u met een casual rugzak wilt gaan reizen. Ze zijn in allerlei kleuren, prints en formaten te verkrijgen. Uiteraard zijn ook deze rugzakken van hoge kwaliteit en oersterk. Hiervoor hebben wij 4 merken uitgezocht die aan onze strenge eisen voldoen, nl. Eastpak, Jansport, Ogio, Dakine en Samsonite. Andere rugzakken dan de casual rugzak kunt u vinden onder Schoolrugzakken, laptop rugzakken en Kinderrugzakken.


U kunt uw Casual rugzak bij ons vandaag voor 21:00 uur bestellen en wij bezorgen al de volgende dag. U betaald bij ons overigens ook geen verzendkosten.


1 - 24 van 41

  1. 1
  2. 2

Van laag naar hoog sorteren

1 - 24 van 41

  1. 1
  2. 2

Van laag naar hoog sorteren