Winkelwagen

0 items€ 0,00

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Decent Multy Trolley 67 Ocean Blue/ Yellow

Decent Multy Trolley 67 Ocean Blue/ Yellow

€ 69,95 - € 59,95

Decent Multy Trolley 67 Ocean Blue/ YellowMiddenmaat trolley uit de Multy serie van Decent. Ruim hoofdcompartiment met inpakriemen en extra opbergvakjes met volledige afsluitbare rits. Met zijn 4 wielen en verstelbare trekstang zeer gemakkelijk mee te nemen. Met persoonlijk TSA slot voor zorgeloos reizen van en naar de Verenigde Staten en 2 stevige handgrepen.We zijn een officiële Decent dealer u kunt voor de volledige garantie bij ons terecht.

KINDERRUGZAKKEN

Mooie kinderrugzakken voor de kleintjes

Kinderrugzakken moeten aan andere eisen voldoen dan de normaal uitgevoerde rugzakken. Kleine kinderen knoeien nou eenmaal wel eens met het broodtrommeltje en pakje drinken. Daarom is het materiaal waaruit kinderrugzakken wordt vervaardigd belangrijk. Samsonite, Eastpak, Pick Pack en Samsonite Sammies hebben om de reden de kinderrugzakjes uitgevoerd in Polyester. Dat is belangrijk, want zo kunt u het rugzakje eenvoudig schoon houden. Bent u zelf ook op zoek naar een rugzak? Kijkt u dan eens naar ons grote aanbod onder Schoolrugzakken, laptop rugzakken of Casual rugzakken.


Wanneer u een leuke kinderrugzak bij ons uit de collectie Kinderrugzakken besteld bezorgen wij uw bestelling, zonder verzendkosten, de volgende dag. Zowel in Nederland als in België


4 product(en)

Van laag naar hoog sorteren

4 product(en)

Van laag naar hoog sorteren