eKoffers Brengt je naar winterse oorden!

Misschien wilt je nog even niet aan de winter denken, maar de echte wintersporters onder ons staan al te popelen om over niet al te lange tijd weer bepakt en bezakt te vertrekken naar winterse oorden.

Wij helpen je natuurlijk graag met een “checklist wintersport” en goed advies als het gaat om de ideale wintersport reisset. Want welke koffers en tassen zijn nu eigenlijk het geschiktst om mee te nemen naar de wintersport? En hoe pakt je skikleding en skischoenen zo efficiënt mogelijk in?

Bepakt en bezakt

Lekker met het hele gezin op wintersport. Genieten van elkaar, van de sneeuw en van de winterse temperaturen. Hoe voorkom je inpakstress als straks al die stapels koffers, tassen én skiën mee moeten in de auto? Natuurlijk hebben wij voor iedere, fanatieke wintersporter een goed advies. Zo kom je straks zonder stress aan op je wintersportadres.

Hoe ga je op reis?

Ga je met de auto, bus, met het vliegtuig of misschien met de trein naar je wintersport bestemming? Als je voor de keuze staat om een nieuwe koffer of reistas aan te schaffen dan is het handig als je jouw reisset aanpast aan het type vervoer.

Wil je bijvoorbeeld Handbagage mee nemen in het vliegtuig, of kies je voor één grote, degelijke koffer van polycarbonaat of van polypropyleen waar alles in past.

Dit materiaal is schokbestendig en je kunt jouw koffers helemaal vullen zonder dat je spullen geplet of afgekneld worden. Kijk bijvoorbeeld eens naar koffers van Samsonite of American Tourister.

Een luxe collectie koffers in modieuze kleuren. Van binnen prachtig afgewerkt met een ritssluiting en trekbanden voor extra opberggemak. Een groot voordeel van deze koffers is dat ze superlicht zijn en toch veel opbergruimte hebben.

Ruim assortiment koffers

Bij eKoffers heb je de keuze uit een zeer ruim assortiment lichtgewicht koffers. Ideaal als je lang moet reizen in auto, trein of bus.

Het grote voordeel van een lichtgewicht koffer (wat dacht je bijvoorbeeld van de topmerken Roncato of Samsonite) is dat je geen concessies doet qua comfort, kwaliteit en luxe, maar wel in gewicht.

Natuurlijk vindt je bij deze merken ook bijpassende handbagage tassen en beautycases. Zo heb je een complete, lichtgewicht kofferset waar je mee voor de dag kunt komen in de sneeuw.

Ski rugzak: Altijd bij de hand

Als je de piste op gaat, zijn er dingen die je absoluut bij je wilt hebben. Waar laat je jouw skibril, portemonnee, mobiele telefoon en je lawinepieper?

Natuurlijk hebben wij ook daar een oplossing voor; een rugzak is dan bijzonder handig. Uiteraard moet deze niet te groot zijn. Verder is het prettig als er zo min mogelijk bandjes en riempjes aan zitten, want deze kunnen blijven steken in de stoeltjeslift.

Kijk eens bij de collectie van Titan. Speciaal voor back packers vindt je stevige, comfortabele rugzakken die uitstekend geschikt zijn voor de wintersport.